CHRISTIANZINCK.DK  

     Velkommen til Christians hjemmeside  
 

 

 > Forside 

 > Fotoalbum

 > Videoalbum

 > Tidligere forsider

 > Gæstebog

 > Skriv en mail

 

> Mor & fars hjemmeside

> Fars hjemmeside

> Webmail

 

 

 

 

 

    Forside      

 

Så er grunden købt - så skal vi bare have bygget huset....

Vi har købt grunden Tronkærgårdsvej 260 i Skødstrup lige nord for Århus. En grund i højderne - 80 meter over havets overflade og med en skøn udsigt ud over Århus bugt (link til salgsmateriale - grund 260). 

Hjemmesiden skifter nok snart navn fra Christians hjemmeside til familien Zincks hjemmeside, da vi jo ikke kan tillade os at forfordele Christian længere, nu hvor Rasmus også er kommet til verden.

Fotoalbummet er endelig blevet opdateret med billeder helt frem til og med august. Som du kan se i fotoalbummet, har vi haft en god sommer. Vi er nu flyttet tilbage til København, hvor vi i øjeblikket bor hos moster Hanne og Onkel Brian. Her bliver vi boende indtil 1. december, hvor vi flytter tilbage til Jylland. Meget vemodigt at skulle forlade København, men nu er grunden jo købt og huset Vi vil forsøge at finde en midlertidig bolig i Skødstrup, så vi kan følge byggeriet, når vi kommer dertil, men også for at Christian snarest kan komme til at gå i en ny vuggestue.

Det går rigtig godt med Rasmus. Han er en utrolig glad og nem dreng. Christian er begyndt at lege lidt med ham, så der er ingen tvivl om, at de nok skal få det godt sammen.

Kig på billederne. Vi skriver snart mere om grundkøbet.

Hilsen familien Zinck

P.s. Hvis du ikke har fået et password, må du endelig skrive en mail til mig, så sender jeg hurtigt et til dig. Min mailadresse er mail@czinck.dk.