CHRISTIANZINCK.DK  

     Velkommen til Christians hjemmeside  
 

 

 > Forside 

 > Fotoalbum

 > Videoalbum

 > Tidligere forsider

 > Gæstebog

 > Skriv en mail

 

> Mor & fars hjemmeside

> Fars hjemmeside

> Webmail

 

 

 

 

 

    Forside      

 

God Jul til dig som kigger forbi

Det er lidt sløje tider med henhold til opdatering af min hjemmeside for tiden. Men min far har lovet, at den vil blive opdateret i julen, når han får lidt ferie.

Jeg håber ellers, at I har det godt. Jeg selv nyder rigtig meget vuggestuen. Det er dejligt at komme ud og lege med nogle andre børn, og så er Mette, Louise og Dorte, der passer mig, så søde. Men jeg får heldigvis også masser af ros fra dem - de siger i hvert fald, at jeg er en livsglad og sød dreng (dog undtagen, når jeg kravler op på bordet).

Jeg kan efterhånden sige en masser af ord - ikke mindst far og Teletoppies,som jeg har sagt de sidste par måneder, men Dorte mener også, at jeg har sagt hendes navn og strømpe. Mor kan jeg ikke sige endnu, så hende kalder jeg sommetider også far.

Jeg glæder mig rigtig meget til juleferie og juleaften, hvor jeg rigtig skal hygge sammen med hele min familie. Men indtil da nyder jeg bare julehyggen her i december.

Håber I alle må få en god jul. Kig ind om ca. 14 dage. Så er der nye billeder.

Hilsen Christian

P.s. Hvis du ikke har fået et password, må du endelig skrive en mail til mig, så sender jeg hurtigt et til dig. Min mailadresse er mail@czinck.dk.