CHRISTIANZINCK.DK  

     Velkommen til Christians hjemmeside  
 

 

 > Forside 

 > Fotoalbum

 > Videoalbum

 > Tidligere forsider

 > Gæstebog

 > Skriv en mail

 

> Mor & fars hjemmeside

> Fars hjemmeside

> Webmail

 

 

 

 

 

    Forside      

 

Velkommen til min side

Hejsa,

Håber I har haft en god jul og et godt nytår. Det har jeg. Det har været den mest fantastiske jul, jeg nogensinde har haft og har fået en masse gode gaver, som jeg glæder mig til at bruge, når jeg bliver lidt ældre.

Juleaften var jeg hos Farmor og Farfar på Læsø sammen med mor og far og mine kusiner og min fætter. Det var første gang jeg var oppe og besøge dem. Bagefter var vi et par dage hos mormor og morfar, hvor også min kusine Clara var på besøg.

Nytårsaften blev hold derhjemme, hvor vi havde besøg af William, Mads og Anne Katrine. Det var en rigtig hyggelig aften. Dem skal jeg også på skiferie med i uge 11.

Der er sket rigtig meget i december. Jeg begyndte at få grød til aftensmad. Det smager rigtig godt. Den 27. dec. på Claras fødselsdag opdagede jeg mine føder. De er rigtig sjove at sutte i. Så Mads gå rundt på dem Nytårsaften, så det må jeg snart lære. Men jeg skal lige lære at kravle først. Jeg er også ved at få min første tand:-)

Min mor og far siger, at jeg stadig er nem (selv om jeg kan have mine faste meninger ind imellem). Men jeg har det jo også dejligt, med nogle gode forældre og legekammerater.

God fornøjelse på siden.

Hilsen Christian

 

P.s. Hvis du ikke har fået et password, må du endelig skrive en mail til mig, så sender jeg hurtigt et til dig. Min mailadresse er mail@czinck.dk.